<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
25.05.2011 12:10 5746

ТОВ «Автомир» – офіційний дилер Volkswagen AG в Україні

Компанія «Автомир», офіційний дилер Фольксваген, з початку 2006 року зробила відчутний крок вперед – відкриття нового автоцентру.

Ось вже 13 років компанія працює на автомобільному ринку для задоволення потреб українських споживачів, і відкриття концептуального автоцентру було суттєвим проривом вперед. Новий автоцентр збудований у повній відповідності з концептуальним стилем бренда Фольксваген, тобто у будь-якому куточку світу автоцентр виглядає саме так, як у столиці України на вулиці Бориспільскій, 7. Структура автоцентру продумана до найменших дрібниць, щоб задовольнити вимогу найвибагливішого клієнта. «Автомир» має два підрозділи: відділ продажу автомобілів та станцію технічного обслуговування автомобілів, де відбувається ремонт автомобілів, гарантійне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин та малярно-рихтувальні роботи. Автоцентр відрізняється підвищеним комфортом для перебування клієнта: підігрів підлоги, кондиціонери, є і кімната відпочинку, і кафе, де покупець має змогу у комфортних умовах почекати на оформлення документів чи ремонт автомобіля.

У відділі продажу автомобілів покупець може придбати будь-яку модель Фольксваген, отримавши вичерпні консультації спеціалістів. Вам запропонують широкий спектр фінансових послуг: кредитні програми - під 0% річних, гнучкі системи знижок, акційні ціни, лізинг, Trade-In (обмін старого автомобіля на новий), для постійних клієнтів VIP-картки, страхування, післяпродажний супровід покупця і т.д. Індивідуальний підхід до кожного покупця допоможе Вам зорієнтуватися у фінансових пропозиціях та обрати найбільш вигідну для Вашого бюджету. «Автомир» пропонує широкий вибір автомобілів на складі, а також існує можливість замовити автомобіль в індивідуальній комплектації.

В новому Автоцентрі особлива увага приділяється сервісному обслуговуванню. Професійний сервісний центр, організація роботи якого та укомплектування інструментом і устаткуванням, від простого гайкового ключа до найскладніших діагностичних стендів, виконана у суворій відповідності з вимогами заводу Фольксваген до офіційного дилера, що дозволяє обслуговувати автомобілі Фольксваген груп (VW, Audi, Seat, Skoda).
Невід’ємною умовою високої якості ремонту автомобіля є застосування оригінальних запасних частин Фольксваген.

На СТО здійснюється  повний комплекс послуг для Вашого авто: гарантійний та післягарантійний ремонт, сервісні роботи будь-якої складності, комп’ютерна діагностика, розвал-сходження коліс, установку протиугінних систем і аудіоапаратури.

Малярна дільниця проводить усі види  кузовних та малярних робіт, а також дизайнерське фарбування і фарбування з візуальним ефектом. Малярні роботи проводяться на стенді CILETTE  за допомогою фарбувальної камери SAIMA. Німецька надійність та якість під час експлуатації авто гарантована.

Після покупки автомобіля на вулиці Бориспільській, 7, Ви матимете найкращий автомобіль та почуття впевненості у вірному виборі, Ви відчуєте як результативно працюють на Вас інвестовані в авто кошти.

 

м.Київ, вул. Бориспільська, 7

тел..: +380 44 200 03 93, +380 44 566 00 40

Оценка материала:

4.33 / 6
ТОВ «Автомир» – офіційний дилер Volkswagen AG в Україні 4.33 5 6
Прес-релізи / Авторинок
25.05.2011 12:10 5746
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 378
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 303
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370