<
НОВИНИ ДНЯ: Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
11.07.2008 13:36 22552

Raffinade group представляет в Украине европейскую водку Sobieski

Группа Belvedere вышла на украинский рынок с одним из лучших своих брендов – водкой Sobieski. Стратегию продвижения, рекламные и коммуникационные активности для Sobieski в Украине разрабатывает компания Raffinade group.

В апреле 2008 года между компаниями Бельведер Украина и Raffinade group заключен контракт на рекламное обслуживание бренда Sobieski в Украине.

Raffinade group разработал и активно воплощает комплексную коммуникационную программу по продвижению ТМ Sobieski в Украине. В настоящее время созданы визуальные образы ТМ Sobieski и сформированы основные ключевые сообщения для целевой аудитории.

В ближайшем будущем команда Raffinade group сосредоточится на воплощении комплекса действий бренд-PR, основной целью которых является завоевание и поддержание лояльности ЦА.

Оценка материала:

4.38 / 8
Raffinade group представляет в Украине европейскую водку Sobieski 4.38 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
11.07.2008 13:36 22552
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.