<
НОВИНИ ДНЯ: Удари України вглиб Росії: Світан назвав необхідну зброю, яка зможе діставати аж до Уралу  Зеленський хоче до зими відновити усі зруйновані енергооб'єкти, які можливо  Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Скільки коштує однокімнатна квартира в містах України: де купити найдешевше  Допомога США змінила ситуацію на фронті в Україні, - Пентагон  Путін може втратити Крим: у The Telegraph озвучили "план" звільнення півострова  Дощовий фронт нарешті піде з України: яку погоду чекати у четвервсі новини дня
Прес-релізи
Інше
09.02.2012 18:52 421

Демон дэдлайна UADIGITALS 2012

14 февраля. 18:00 – dead-line приема заявок на II Национальную конференцию эффективного интернет маркетинга Ukrainian Digitals 2012.

UADIGITALS 2012 – это:

1) 18 докладов, в которых представлены

- лучшие кейсы лучших агентств  страны. Опыт успешных кампаний в самых разнообразных сферах бизнеса.
- эффективные инструменты, которые работают сегодня. Доказано на практике.
- on-line конференция с Московскими коллегами.

2) Тренды и новые технологии.

3) Шоу – демонстрациях различных цифровых технологий:

- расширенная реальность
- СМС – опросы слушателей
- интернет трансляция по специальному коду
- твит – вопросы спикерам в реальном времени и многое другое.

В ходе Конференции UADIGITALS Вы окажетесь в самом центре эпической битвы digital технологий.

Станете свидетелем звездных войн между Android’ом и Apple’ом.

Опробуете на себе технологию face tracking, дополненную реальность на мобильных устройствах.

Сможете фотографироваться с этими чудо–юдами и тут же вывешивать Ваши фото в соц.сеть. Ваши друзья смогут наблюдать on-line трансляцию докладов (услуга платная), задавать вопросы спикерам через твиты либо СМС.

Все желающие смогут голосовать, оценивать доклады и докладчиков, участвовать в on-line конференции и многое, многое другое…

Зарегистрироваться

Один раз в году Вы сможете увидеть и сравнить всех лучших digital специалистов Украины. Много "мяса". Реального опыта. Реальных алгоритмов.

17 февраля 2012. БЦ «Парус» (Киев, ул.Мечникова 10/2), 10:00 – 20:00.

ПРОГРАММА КОНФЕРЕНЦИИ

 

Оценка материала:

3.14 / 7
Демон дэдлайна UADIGITALS 2012 3.14 5 7
Прес-релізи / Інше
09.02.2012 18:52 421
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 341
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 295
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 381
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 326
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 337