<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
11.09.2008 14:06 11513

Продакшн-студия Тома Круза United Artists идет ко дну

Кто бы мог подумать, что в мире существуют миссии, невыполнимые для Тома Круза. Решив зарабатывать не только на своем актерском мастерстве, но и на самих фильмах, звезда потерпела фиаско.

Его продакшн-студия United Artists идет ко дну. Политический триллер «Lions for Lambs» принес предприятию убыток в $30 млн. Неудачной оказалась и вторая попытка. Съемки фильма «Валькирия», в котором Круз должен был исполнить главную роль, постоянно переносятся. Вот и сейчас начало работы над картиной сместилось с 3 октября на 26 декабря 2009 года.

Оценка материала:

4.43 / 7
Продакшн-студия Тома Круза United Artists идет ко дну 4.43 5 7
Бізнес / Ринки та компанії
11.09.2008 14:06 11513
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»