<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцямвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
24.09.2008 17:43 11951

TIGER BOXING – сколько весят тигры

Сентябрьский турнир K2 East Promotions 26 сентября в 12:00 в клубе Split (ул. Прорезная, 8) состоится взвешивание боксеров – заключительный этап подготовки к вечеру бокса TIGER BOXING, который состоится 27 сентября в столичном Дворце спорта.

Главным событием турнира станет поединок непобедимого Макса Бурсака (15-0-0, 6КО) с аргентинцем Эстебаном Вальдемаром «Pajarito» Понсе (10-3-1, 5КО). Наш спортсмен будет отстаивать титул Чемпиона мира по версии IBF среди молодежи.

Во втором титульном поединке вечера Интерконтинентальный чемпион WBA Автандил «Торнадо» Хурцидзе (16-1-2, 11КО) сразится c крепким аргентинским средневесом Валентином Антонио «El Profe» Очоа (19-7-1, КО8).

Напомним, что турнир Tiger Boxing станет седьмым из десяти боксерских событий, запланированных K2 East Promotions на 2008 год. Благодаря активной поддержке медиа-группы «Интер» и международного бренда Nemiroff, за событиями на турнирах могут наблюдать миллионы зрителей.

Взвешивание боксеров состоится 26 сентября в 12:00 в клубе Split (ул.Прорезная, 8).

Аккредитация журналистов на турнир будет проходить на взвешивании!!!

Оценка материала:

4.80 / 5
TIGER BOXING – сколько весят тигры 4.80 5 5
Прес-релізи / Інше
24.09.2008 17:43 11951
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310