НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.12.2012 7543

Янукович погрожує Росії втратою українського ринку

Президент Віктор Янукович вважає, що високі ціни на газ призведуть до того, що Росія втратить український ринок.

Про це він сказав в інтерв'ю індійському виданню The Hindu.

«Зберігаючи високі ціни на газ для України, Росія втрачає найбільший європейський ринок газу в 70 мільярдів кубометрів на рік», - вважає президент.

За його словами, Україна не має грошей для того, щоб купувати газ за цінами, які вище майже на 200 доларів за кубометр, ніж у європейців.

«Ми шукаємо альтернативні джерела, замінюючи газ вугіллям, і плануємо виробляти синтетичний газ з вугілля», - додав він.

При цьому Янукович висловив упевненість, що Україна і Росія домовляться щодо газового питання, передають Українські новини.

Оценка материала:

5.00 / 2
Янукович погрожує Росії втратою українського ринку 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
11.12.2012 7543
Еще материалы раздела «Економіка»