<
НОВИНИ ДНЯ: Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травня  Грозові дощі гулятимуть Україною: синоптик розповіла, яка буде 28-го травня погода  Де в Україні будуть дощі та грози 28 травня: прогноз погодивсі новини дня
Політика
Україна
10.01.2013 750

Министра Прасолова снова оставили в депутатах

Верховная Рада Украины отказалась досрочно прекратить полномочия народного депутата Игоря Прасолова.

За постановление о прекращении его депутатских полномочий проголосовали лишь 224 из 394 народных депутатов, зарегистрированных в сессионном зале.

В частности, «за» проголосовали 184 депутата из фракции Партии регионов, 1 – из «Батькивщины», 31 - из КПУ, 8 внефракционных. «Свобода» и «УДАР» не дали ни одного голоса за єто решение.

И. Прасолов был назначен министром экономического развития и торговли. Депутаты Рады уже третий раз не могут собрать кворум для лишения его депутатства.

Оценка материала:

5.00 / 2
Министра Прасолова снова оставили в депутатах 5.00 5 2
Політика / Україна
10.01.2013 750
Еще материалы раздела «Україна»