<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.01.2013 1066

Королевська «переводе стрілки» у питанні дитячих виплат

Міністр соціальної політики Наталія Королевська обіцяє врегулювати складності з виплатою допомоги при народженні дитини.

За словами міністра, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов поставив завдання перед Мінсоцполітики вирішити проблеми з виплатою допомоги при народженні дитини в найкоротший термін.

Вона зазначила, що проблема має виключно бюрократичний характер, пов'язаний із видачею довідок про склад сім'ї, функції з видачі яких після набуття чинності деяких законодавчих норм передані Державній міграційній службі.

Однак механізм ще не запрацював.

«Сподіваюся, що сьогодні до кінця дня питання буде вирішено, і ми видамо всі довідки й допомоги», - запевнила Королевська, повідомляють Українські новини.

Вона розповіла, що Мінсоцполітики звернулося до своїх соціальних працівників, щоб вони тимчасово видавали довідки.Крім того, Мінсоцполітики звернулося до місцевих державних адміністрацій, щоб вони поки діяли за старим порядком у цій сфері.

Оценка материала:

5.00 / 2
Королевська «переводе стрілки» у питанні дитячих виплат 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
25.01.2013 1066
Еще материалы раздела «Економіка»