<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
13.02.2013 695

Грищенко впевнений, що дефіциту ліків не буде

Віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко запевняє, що жодних проблем з постачанням ліків після запровадження ліцензування імпортних лікарських засобів не виникне.

К.Грищенко нагадав, що в українському законодавстві запроваджується обов’язкова норма про належну виробничу практику (GMP). За його словами, це є система забезпечення якості ліків, яка гарантує дотримання міжнародних стандартів якості ліків.

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що з 15 лютого імпортні ліки зможуть потрапити в Україну лише за умови дотримання цих вимог. Він зауважив, що представництва закордонних фірм, які імпортують лікарські засоби в Україну, були заздалегідь про це попереджені.

«Жодних проблем з постачанням ліків не повинно бути», - сказав К.Грищенко.

Він додав, що на даний момент усі імпортери мають на своїх складах достатній запас ліків.

«Це їхній обов’язок і вони його усвідомлюють», - заявив К.Грищенко.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Грищенко впевнений, що дефіциту ліків не буде 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
13.02.2013 695
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»