<
НОВИНИ ДНЯ: Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробницівсі новини дня
13.02.2013 3054

АМКУ покарав власника «Сільпо»

Антимонопольний комітет оштрафував власника мережі супермаркетів "Сільпо" компанію «Фоззі-Фуд» за розповсюдження недостовірної інформації.

Під час проведення акції в супермаркетах «Сільпо» компанії поширювали неточні відомості про склад ковдри «Арія 4 Сезони» і подушки «Арія» торгової марки Dormeo, - йдеться у повідомленні.

Як передає прес-служба, у рекламних буклетах зазначалося, що товари наповнені натуральними бамбуковими волокнами, тоді як виявилось, що наповненням подушки є поліестер, а бамбукове целюлозне волокно міститься тільки в наповненні наволочки і становить 30%.

У зв'язку з цим на «Фоззі-Фуд» і компанію «Студіо Модерна», яка є дилером торгової марки Dormeo, накладено штраф у розмірі 89 тис. грн, який вони визнали і вже сплатили.

Оценка материала:

5.00 / 2
АМКУ покарав власника «Сільпо» 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
13.02.2013 3054
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»