<
НОВИНИ ДНЯ: Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurusвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
29.10.2008 14:07 12776

Клієнтський портал для авторизованих партнерів REHAU

Відповідно до обраної стратегії розвитку компанія REHAU прагне бути ближче до своїх клієнтів на всіх етапах розвитку та становлення їхнього бізнесу. До інновацій в області ефективних організаційних форм роботи з клієнтами і партнерами слід віднести появу клієнтського порталу на сайті REHAU www.rehau.ua, що несе інформаційну, консультаційну та економічну функцію.

Ось вже 60 років REHAU залишається безперечним лідером в трьох основних напрямах діяльності – Будівництві, Автомобілебудуванні, Індустрії – завдяки визначним інноваціям та високій надійності. За цей час компанією накопичений багатий досвід в області переробки полімерів та розвитку технологій, а також у всьому ланцюжку виробництва, контролю й оптимізації якості продукції.

Відповідно до обраної стратегії розвитку компанія REHAU прагне бути ближче до своїх клієнтів на всіх етапах розвитку та становлення їхнього бізнесу. Саме тому REHAU пропонує своїм партнерам широкий сервісний пакет, що передбачає інформаційну підтримку, консультації з проектування, виробництва, монтажу тощо.  Оскільки, бізнес потребує постійної уваги та розвитку, компанія REHAU завжди готова поділитися своїми know-how в області маркетингу та менеджменту, ефективності продаж, управлінського обліку тощо. Для навчання та інформаційної підтримки партнерів завжди відчинені двері Академії REHAU, де пропонується широкий вибір семінарів для глибокого розуміння галузі світлопрозорих конструкцій в технічному, економічному та комерційному аспектах. Інвестуючи кошти в розвиток та підтримку партнерів,  REHAU тим самим забезпечує зростання конкурентних переваг компаній-партнерів та зміцнення власної структури.

До інновацій в області ефективних організаційних форм роботи з клієнтами і партнерами слід віднести появу клієнтського порталу на сайті REHAU www.rehau.ua, що несе інформаційну, консультаційну та економічну функцію. Інтерактивний портал самообслуговування дозволяє значно прискорити і спростити бізнес-процеси. Однією з найважливіших переваг даного нововведення є можливість електронного замовлення продукції 24 години на добу, завдяки чому забезпечується скорочення документообігу, економія робочого часу тощо. Отже, рівень взаємодії з клієнтом зростає, вартість обслуговування  – знижується. На клієнтському порталі завжди доступна  актуальна технічна та комерційна інформація, новини компанії. Персоніфікація контенту дозволяє користувачам отримувати саме ту документацію з підтримки, яка їм необхідна. Компанія  REHAU намагається підтримувати всебічний зв’язок зі своїми партнерами, які можуть в будь-який час звернутися за підтримкою або за інформацією по електронній пошті, через інтерактивні форми на клієнтському порталі, або за телефоном. Слід зауважити, що в Академії проводяться також семінари з роботи з клієнтським порталом.

Всіх своїх клієнтів компанія REHAU розглядає як стратегічних партнерів і готова надати кожному максимум своєї уваги. Співпраця з REHAU – це перспективний бізнес-вибір і відкриті взаємовигідні відносини.

Оценка материала:

4.44 / 9
Клієнтський портал для авторизованих партнерів REHAU 4.44 5 9
Прес-релізи / Інше
29.10.2008 14:07 12776
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310