<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.03.2013 763

Сьогодні на Дніпрі почнуть підривати кригу

Сьогодні співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) мають розпочати роботи з підриву крижаного покриву на Дніпрі.

Як зазначили рятувальники, за поередніми даними роботи мають розпочатися у Чорнобильській зоні.

«Наразі спеціалісти-піротехніки проводять нараду з приводу того, у якому саме місці необхідно проводити підривні роботи та обговорюють усі деталі робіт», - зазначили у ДСНС.

В ефірі одного з телеканалів повідомив голова Державної служби з надзвичайних ситуаціях Михайло Болотських повідомив, що в Україні підготовлено 90 піротехнічних груп для підриву крижаних заторів на водоймах.

За його словами, ДСНС підготувало два десятки одиниць повітряної техніки, яку планується використовувати для надання допомоги населенню у разі надзвичайної ситуації.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул повідомив про те, що піротехнічні групи планують розпочати підрив криги вже сьогодні, 29 березня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сьогодні на Дніпрі почнуть підривати кригу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
29.03.2013 763
Еще материалы раздела «Події»