<
НОВИНИ ДНЯ: Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столиці  Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданкувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.03.2013 1340

В Києві є всього чотири снігоприбиральні машини - Мазурчак

В розпорядженні міської влади столиці є лише чотири снігоприбиральні машини, повідомив колишній перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

«Техніку не купили! У листопаді 2012-го на сесії міської ради прийняли рішення виділити «Київавтодору» гроші на закупівлю техніки в лізинг. Але не було ні грошей, ні конкурсу про закупівлю. Тому у нас є тільки те, що ми купили раніше – на 10 млн грн», – сказав він, коментуючи заяву деяких депутатів Київради про те, що місто закупило снігоочисної техніки на 100 млн грн.

За його словами, у Києві залишилося лише чотири снігоприбиральні машини, які працювали, як комбайни: відразу загрібали сніг і вантажили його в КамАЗи.

«Їх називають «золоті ручки». У робочому стані в Києві їх залишилося всього чотири штуки. Вони зараз у роботі. Купити більше ми не можемо – дорого», – заявив Мазурчак, передає «Тиждень».

Він також вважає, що Подол, все ж таки, не затопить під час паводку, що насувається.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Києві є всього чотири снігоприбиральні машини - Мазурчак 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
29.03.2013 1340
Еще материалы раздела «Столиця»