<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
04.04.2013 17:03 5856

Дві «тушки» розповіли про політичну корупцію Яценюка

Народні депутати України Олег Канівець та Ігор Скосар, що вийшли з фракції «Батьківщина», оприлюднили маніфест з обвинуваченнями проти Арсенія Яценюка.

У маніфесті Канівець і Скосар зазначили, що з урахуванням неминучості участі в «політичних корупційних схемах Арсенія Яценюка», вони прийняли «єдино можливе рішення - покинути лави фракції».

Нардепи зазначили, що те, що партія перетворилась на політичний «театр одного актора» - Яценюка.

«Ми стали заручниками маніакального прагнення лідера фракції "Батьківщина" стати єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах у 2015 році.

Яценюк сьогодні намагається керувати партією, не враховуючи думки соратників і реалізуючи тільки власні амбіції», - зазначили у маніфесті опозиціонери.
«Повна узурпація влади Арсенієм Петровичем веде до внутріпартійного розколу. Фактично Яценюк - політичний корупціонер, який мріє стати національним лідером», - підкреслюють депутати.

«Участь в опозиційному постановочному шоу не для нас. Ми не хочемо втрачати нашу політичну орієнтацію, продовжуючи брати участь у театрі політичного абсурду, в який перетворилася фракція "Батьківщина". Ми обіцяли своїм виборцям відстоювати їх інтереси в парламенті - і саме це і надалі буде пріоритетом нашої роботи в Раді!», - підсумували нардепи пише УНН.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Дві «тушки» розповіли про політичну корупцію Яценюка 5.00 5 1
Політика / Україна
04.04.2013 17:03 5856
Еще материалы раздела «Україна»