НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
24.04.2013 17:25 1495

В справі ТВі розпочато розслідування по статті «самоуправство»

Правоохоронці розпочали слідство щодо конфлікту у телекомпанії ТВі, згідно з ч.1. ст.356 КК – самоуправство.

«Правоохоронці, які приїхали на місце події, з’ясували наступні обставини: на телеканалі ТВі  змінилося керівництво, а з цим рішенням не згодні деякі співробітники. У зв’язку з чим і виник конфлікт між робітниками телекомпанії», - повідомили у київській міліції.

У повідомленні значиться, що керівництво пояснило правоохоронцям, що рішення про такі зміни приймалося на загальних зборах учасників ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт», зокрема, є протокол цих зборів і інформація на офіційному сайті телеканалу ТВі.

«Але колишній керівник з цим рішенням не згодна. До неї приєдалися і деякі депутати. Як повідомляють на телекомпанії, ніякого рейдерського захоплення телекомпанії не було. Всі учасники конфлікту поспілкувалися в спокійній обстановці та розійшлися», - наголосшують у повідомленні.

«Провівши певну перевірку, правоохоронці Голосіївського РУ прийняли рішення внести дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1, ст.356 ККУ. – «Самоуправство». Перевірка триває», - заявили в міліції.

Нагадаємо, 23 квітня на телеканалі ТВі виник конфлікт через оприлюднення інформації про нового генерального директора та інвестора, який на зустрічі з журналістами відмовився назвати нових власників ТВі, пославшись на комерційну таємницю.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В справі ТВі розпочато розслідування по статті «самоуправство» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.04.2013 17:25 1495
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»