<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
06.05.2013 18:07 2123

Опозиція не піде на компроміс по виборам у Василькові

Об'єднана опозиція «Батьківщина» заявляє, що дії влади щодо єдиного узгодженого кандидата від опозиції на позачергових виборах міського голови Василькова в Київській області спричинені «патологічною нездатністю Партії регіонів до чесної політичної конкуренції».  

«Спочатку ПР взагалі намагалася не призначати вибори у Василькові, а тепер вдалася до брудних технологій, як-то спроба зареєструвати підставного кандидата. Подібні прийоми адміністрація Януковича та Партія регіонів ще 2010 року широко застосовували проти «Батьківщини», спираючись на закон про місцеві вибори, не підтриманий опозицією. Фальшиві списки кандидатів, сформовані фальшивими партійними осередками, незаконно затверджувалися фальшивими комісіями на вимогу органів влади», - йдеться в заяві опозиції.

«Випадок у Василькові виходить за своїм значенням за межі міста й області. Технологія зриву виборів – це не лише вчорашній чи сьогоднішній день, а й завтрашні плани Януковича та ПР, які стосуються в тому числі і президентських виборів 2015 року», - наголосили в заяві.

В «Батьківщині» підкреслили, що Сергій Сабов є єдиним узгодженим кандидатом від опозиції на виборах міського голови Василькова.

Раніше Васильківська міська виборча комісія відмовилась реєструвати Сергія Сабова як кандидата на виборах мера Василькова, оскільки раніше зареєструвала іншого кандидата він УДАРу.

В партії заявили, що оскаржать рішення виборчкому в суді, оскільки «люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку УДАРу, жодного відношення до партії не мають».

Оценка материала:

5.00 / 1
Опозиція не піде на компроміс по виборам у Василькові 5.00 5 1
Політика / Україна
06.05.2013 18:07 2123
Еще материалы раздела «Україна»