НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
10.06.2013 14:11 1203

В IDS Group Ukraine податківці провели незаконний обшук

Представниками Окружної державної податкової служби без будь-яких правових підстав та з численними порушеннями було проведено несанкціонований обшук Центрального офісу компанії IDS Group Ukraine.

Про це повідомили у самій компанії.

Згідно з повідомленням, IDS Group Ukraine було звинувачено в ухиленні від сплати податків, що, у свою чергу, також суперечить усім діючим правовим нормам та процедурам, оскільки звинувачення висунуте без попереднього проведення податкової  перевірки, без складання акту податкової перевірки та пред’явлення повідомлення - рішення про несплату податків. "Отже, фактично і юридично, даний обшук було проведено з порушенням усіх норм", - йдеться у повідомленні.

Щоб зафіксувати порушення закону з боку податківців, керівництво компанії вже в п’ятницю вжило запобіжних заходів: до офісу компанії оперативно викликали міліцію, а також представників внутрішньої безпеки Міністерства доходів та зборів підрозділу «Пульс».

Внаслідок дій податківців діяльність компанії IDS Group Ukraine, провідного українського виробника бутильованих вод, була дестабілізована. Для поновлення роботи компанії необхідно декілька днів.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
В IDS Group Ukraine податківці провели незаконний обшук 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.06.2013 14:11 1203
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»