НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
10.06.2013 15:15 1002

Арфуш пішов з Першого національного

Заступник генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва Валід Арфуш залишає телекомпанію.  

Про це повідомив сам Арфуш.

«Я написав заяву на звільнення, і завтра, 11 червня, мій останній робочий день», - сказав Арфуш, якого цитує «Телекритика».

Залишити НТКУ Валіда Арфуша спонукала, за його словами, «більш цікава» пропозиція від потужної телевізійної медіа групи, яка надійшла півроку тому.
«Тепер я зрозумів, що прийшов час, аби займатись улюбленим для мене напрямком», - сказав Арфуш, пообіцявши про нове місце роботи розповісти пізніше.

«Найбільший досвід, який я отримав на НТКУ - це людський. Адже я познайомився з роботою такою великої державної компанії. Я би сказав, що я дізнався про іншу Україну, яку я раніше не знав. Було багато всього хорошого зроблено - і «Євробачення», і «Євроньюз», - сказав Арфуш.
Хто змінить Арфуша на НТКУ, поки що невідомо.

Нагадаємо, Валід Арфуш був призначений заступником генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва у березні 2010 року.

Нагадаємо також, що у лютому з посади гендиректора НТКУ пішов Єгор Бенкендорф, який очолив «Інтер».

Оценка материала:

5.00 / 1
Арфуш пішов з Першого національного 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
10.06.2013 15:15 1002
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»