<
НОВИНИ ДНЯ: Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великденьвсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
18.06.2013 12:03 3618

Вирішення реєстраційних питань українців покладуть на нотаріусів

До кінця поточного року 70% реєстраційних дій будуть здійснюватися через нотаріусів.

Про це в інтерв’ю Контрактам повідомив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона

«Нотаріуси — це фахівці, яким держава делегувала частину своїх функцій і дозволила на цьому заробляти. Я, як один із людей, який задумував цю реформу і тепер реалізую, вважаю, що головне, щоб було зручно громадянам, а державні чиновники й нотаріуси мають надавати максимально якісний сервіс саме населенню», - заявив Ворона.

За словами чиновника, вже наприкінці року 70% реєстраційних дій буде здійснюватися в нотаріусів.

«Громадянин може навіть і не знати, де знаходиться наша служба. При цьому люди не мають переплачувати. Це наша чітка позиція. У Мін’юсті сьогодні розроблено зміни до законодавства, що передбачають обмеження вартості послуг нотаріусів, зокрема приватних. До речі, для соціально незахищеного населення буде передбачено пільги», - підкреслив держслужбовець.

Повністю інтерв’ю з Дмитром Вороною читайте тут.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Вирішення реєстраційних питань українців покладуть на нотаріусів 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
18.06.2013 12:03 3618
Еще материалы раздела «Нерухомість»