НОВИНИ ДНЯ: "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярніші  Чи становлять китайські "друзі миру" загрозу формулі миру України: оцінка експерта  До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтнявсі новини дня
25.06.2013 17:45 3884

«Альтком» знову отримує великі замовлення

Служба автомобільних доріг у Донецькій області 14 червня за результатами тендеру уклала низку угод з ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на поточний середній ремонт автомобільної дороги Волноваха – Тельманове. Загальна вартість угод склала 109,06 млн грн.  

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Загалом мають відремонтувати 16,5 км дороги, йдеться про відрізок км 16+700 – км 33+200, між Андріївкою та Гранітним. До кінця наступного року коштом держбюджету тут повинні замінити асфальтобетонне покриття дороги.

Поточний ремонт цього відрізку дороги Донецька САД минулого року також замовляла «Альткому». В липні було укладено угод на загальну суму 114,28 млн грн. Яка частина з них була освоєна – невідомо.

Власниками «Альткому» називають донецьких бізнесменів Олександра Тисленка та Сергія Павлічева. Неофіційно «Альтком» приписують до сфери впливу Бориса Колеснікова. З моменту призначення Колеснікова віце-прем'єр-міністром з питань Євро-2012 кількість державних замовлень для «Альткому» зросла в декілька разів. За останні п'ять років фірма отримала підрядів на загальну суму 13,10 млрд грн.

Наприкінці 2012 року Колесніков втратив посади віце-премєра-міністра інфраструктури і заступника голови Партії регіонів, обравшись до Верховної Ради. З того часу «Альткому» не діставалось жодного державного підряду. У травні Колеснікову вдалось переобратись керівником Донецької облорганізації Партії регіонів, після чого «Альтком» виграв тендер Донецької САД.

При цьому за кілька днів до переобрання Колеснікова «Альтком» програв тендер на ремонт траси Знам'янка – Луганськ – Ізварине вартістю 272,87 млн грн компанії «Південьзахідшляхбуд», яка на останньому тендері була єдиним конкурентом «Альткому».

За повідомленням «Наших грошей».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Альтком» знову отримує великі замовлення 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
25.06.2013 17:45 3884
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»