<
НОВИНИ ДНЯ: Демобілізації не буде: нардеп розкрив, чому парламент "поховав" цю ідею і до чого тут Сирський  Сунак звинуватив Путіна в безрозсудній ядерній ескалації часів Карибської кризи  Україна має шанс стати потужною і всадити Путіна за стіл переговорів, - Нуланд  Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означаєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.06.2013 19:00 52445

Скандальну юну «регіоналку» звільнили з поста директора Черкаської філармонії

Черкаська обласна рада на черговому засіданні сесії 21 червня призначила директором Черкаської обласної філармонії Юрія Федоряку. Тим самим завершився скандал, пов'язаний з призначенням на цю посаду 23-річної дівчини, депутата від Партії регіонів Ольги Сисоєвої.  

Скандальну юну «регіоналку» звільнили з поста директора Черкаської філармонії

Конкурсна комісія з 12 членів обрала з 12 претендентів колишнього директора Будинку культури райцентру Золотоноша 33-річного Юрія Федоряку.
Ольга Сисоєва, призначена 16 квітня на посаду в.о. директора Черкаської філармонії, не брала участі в конкурсі, оскільки її кандидатура не відповідала конкурсним вимогам.

Юрію Федоряці 33 роки. 1999 року він закінчив Канівське училище культури та здобув фах режисера театралізованих заходів, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності. 2006 розпочав навчання на історика в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького. До 2000 року працював режисером Золотоніського районного будинку культури, пізніше - методистом обласного центру народної творчості. Два роки віддав Софіївській школі, де працював учителем історії. Також з 2004 по 2008 рік обіймав посаду провідного методиста районного БК, після цього, до 2012-го, був директором Золотоніського міського будинку культури.

Як повідомлялось, раніше міністр висловив своє здивування з приводу призначення 23-річної Сисоєвої в.о. директора Черкаської філармонії. З цього приводу він обіцяв поговорити з Черкаським губернатором Сергієм Тулубом.

Свого часу ольгу Сисоєву колективу філармонії офіційно представлялв заступник голови облради Василь Касян. Супроводжував молоду директорку керівник фракції Партії регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников.

Сама ж Сисоєва пояснила кар'єрний злет неймовірною працелюбністю.

За інформацією агенції «ПРО».

Оценка материала:

4.00 / 4
Скандальну юну «регіоналку» звільнили з поста директора Черкаської філармонії 4.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
26.06.2013 19:00 52445
Еще материалы раздела «Суспільство»