<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
27.06.2013 3102

Янукович впевнений, що в Україні наступить повне покращення

Україна має поступово наближатися до впровадження європейських соціальних стандартів, європейського рівня життя, заявив президент Віктор Янукович.

Під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій Янукович, зокрема, назвав завданням влади підвищення заробітних плат і соціальних виплат до середньоєвропейського рівня.

«Це цілком природно, що ми будемо щорічно робити індексацію, і планувати зростання соціальних стандартів», - переконаний Янукович.

Він нагадав, що в Україні з 2010 року зростає рівень реальної заробітної плати, пенсій і соціальних виплат.

«Незважаючи на економічну кризу в світі, у нас росте щорічно реальна заробітна плата. Вона збільшується з 2010 року не менше 10%», - підкреслив Янукович і додав, що пенсії та соціальні виплати також зростають щорічно приблизно на 10%.

Торік, підкреслив президент, ці виплати зросли на 14%.

Оценка материала:

3.00 / 2
Янукович впевнений, що в Україні наступить повне покращення 3.00 5 2
Політика / Україна
27.06.2013 3102
Еще материалы раздела «Україна»