<
НОВИНИ ДНЯ: Від цього крабового салату усі будуть у захваті: неймовірно простий рецепт  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  Мобілізація в Україні: хто має право на "бронь"  Передавання Україні перших F-16: Reuters назвав терміни  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Повернення військовозобов'язаних Україні може вдарити по економіці Польщі, - Forbes  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2013 16:15 1030

«Свобода» піариться на подіях у Врадієвці

Мітинг під стінами райвідділу міліції у Врадіївці перетворився на піар політичних партій: переважна більшість людей, які прийшли на акцію у четвер, були приїжджими з Києва та інших регіонів і представниками опозиційних політсил, зокрема, ВО «Свобода».  

Про це розповідають місцеві мешканці.

«Якщо перші дні у Врадіївці мітингували в основному місцеві мешканці, то 4 липня це перетворилося на піар політичних партій. Переважна більшість людей, які прийшли під стіни райвідділу міліції, були приїжджими з інших регіонів. Особливо багато було членів ВО «Свобода». Ми не хочемо, щоб це перетворювалося у політичне шоу», - говорять мешканці.

Як повідомлялося, у четвер вранці «свободівці» повісили свій партійний прапор на приміщенні Врадіївського райвідділу міліції.

Мітинг опозиційних сил заплановано провести ввечері 4 липня і в Миколаєві.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

3.00 / 2
«Свобода» піариться на подіях у Врадієвці 3.00 5 2
Політика / Україна
04.07.2013 16:15 1030
Еще материалы раздела «Україна»