<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
11.07.2013 16:56 1045

Вся земля вздовж Десни вже приватизована

В Київській області вже не можна знайти землю, яка залишилась у державній власності. Про це повідомив заступник голови Національного екологічного центру України Олексій Василюк.  

За словами О.Василюка з 2003 року земля, яка розташована на березі Десни в Київській області, вже знаходиться у приватній власності. Вона або приватизована, або взята в оренду.

«Майже 600 км Десни тече по території України. З них 21 км тече по Київській області. Так ось, в нашій області вже не залишилось жодної ділянки, яка б не була роздана за останні 10 років. Ми це добре знаємо, адже наш центр давно домагається створення в заплаві Десни національного парку. Коли нам показали карту, то в Чернігівської області ще майже нічого не роздано вздовж Десни. А ось в Київській області не залишилось жодного клаптику, який було б включити до національного парку, бо вона в приватній власності», - зазначив О. Василюк.

За його словами, можна часто знайти об'яви у тематичних виданнях від власників землі про пошук партнерів для будівництва котеджів на березі Десни.

Він вважає, що землі на березі Десни були роздані не правомірним шляхом, та має підозри, що користувачі землі могли заплатити з погодження.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вся земля вздовж Десни вже приватизована 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
11.07.2013 16:56 1045
Еще материалы раздела «Нерухомість»