<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
08.08.2013 1182

З британського журналу The Economist в Україні вимагали хабарі

Аби отримати можливість розповсюджувати свої примірники в Україні, впливовий британський журнал The Economist мав заплатити українським чиновникам хабарі.  

Economist_080813

Саме через незаконну вимогу The Economist перестав надсилати свої друковані примірники до України.

Коли стурбовані передплатники звернулися до Всеукраїнського агентства передплати, там заявили, що британці «схопилися за голови», дізнавшись про розміри хабарів, які з них вимагають посадовці.

«Вони (The Economist) сказали, що тільки злочинці можуть вести бізнес у нашій країні», - зазначила голова одного з підрозділів агентства Анна Андреєва.

За деякою інформацією, кількома місяцями раніше схожі проблеми виникали в американського Harvard Business Review.

Також в агентстві передплати заявили, що наразі поставки американського журналу в Україну поновлено, а питання з британським виданням вже перебуває у стадії вирішення.

За повідомленням Kyiv Post.

Оценка материала:

5.00 / 1
З британського журналу The Economist в Україні вимагали хабарі 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.08.2013 1182
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»