<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
13.08.2013 14:45 1447

Профспілку таксистів звинуватили у «кришуванні»

Виступаючи на прес-конференції керівник спілки професійних водіїв таксі столиці України Сергій Григоренко розповів про особовості «кришування» профспілкою таксистів України нелегальних перевізників.  

За його словами, голова Профспілки таксистів України Василь Попік створив мережу нелегальних перевізників за допомогою перепродажу ліцензійних карток, отриманих від Укртрансінспекції.

«Як тільки в державі зміниться регулювання відповідальності перевізників, щось зміниться на краще. Нелегальні таксисти та керівництво Профспілки таксистів України між собою домовились і взаємовигідно співіснують. На сьогоднішній день у Профспілку таксисів України входять нелегали-таксисти. Наші консультації з головою Профспілки підтвердили, що у Профспілці націлені не на реформування ринку тексомоторних перевезень України, а на тому, аби закріпитися на вже створеній системі диспетчерських служб», - зазначив С. Григоренко.

Його слова повністю підтверджує співголова ГО «Таксі столиці» Денис Садоха.

«Сьогодні, виписуючи законопроект «Про перевезення на таксі», міністерство інфраструктури, яке підтримує Профспілка таксистів України, хочуть зробити акцент на тому, аби продовжувати торгувати ліцензійними картками для таксистів. На сьогодні будь-яка людина, яка хоче хоч сьогодні розпочати таксувати, може купити цю картку за 600 грн у компаній-перевізників на таксі», – зазначив Д. Садоха.

Він каже, що ГО «Таксі столиці» має беззаперечні докази того, що Профспілка таксистів України має у своїх членах нелегальних перевізників.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Профспілку таксистів звинуватили у «кришуванні» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
13.08.2013 14:45 1447
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»