<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.08.2013 1444

Київрада збереться 19 серпня

Засідання Київради офіційно призначене на 10 годину 19 серпня.

Київрада повідомила, що планують винести на порядок денний під час засідання питання щодо внесення змін до бюджету столиці на 2013 рік.

 Окрім цього київська влада перегляне програму економічного і соціального розвитку міста Києва на 2013 рік.

Також у порядку денному значиться внесення змін до рішення Київради щодо утворення виконавчого органу Київської міської ради та затвердження його структури.

Планують також підготувати звернення Київради до Верховної Ради України.

Раніше, 9 серпня поточного року, Окружний адміністративний суд Києва визнав повноважною Київську міську раду та дозволив скликати її засідання. Таким чином суд задовольнив позов депутата Київради Юрія Дмитрука.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Київрада збереться 19 серпня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
16.08.2013 1444
Еще материалы раздела «Столиця»