<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Події
16.08.2013 7697

Фірташ дав своїм загиблим робітникам по мільйону

Хімічний концерн «Стирол» в Горлівці перерахував по одному мільйону гривень сім'ям загиблих через викид аміаку на підприємстві.

Компенсація перерахована на надані родичами рахунки.

«Стирол взяв» на себе виплату всіх пов'язаних з цією компенсацією податків. Усі виплати постраждалим та їх сім'ям підприємство надало на додаток до компенсації, передбаченої законодавством», - йдеться у повідомленні Group DF.

Крім цього, згідно з повідомленням, «Концерн Стирол» в повному обсязі оплачує лікування та реабілітацію всіх постраждалих співробітників, а також надає їм матеріальну допомогу.

Розмір цієї допомоги визначила спеціально створена на підприємстві комісія, яка враховувала як медичні показання, так і соціальне становище співробітників.

Згідно з повідомленням, зараз в реанімації Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання залишаються двоє постраждалих в результаті аварії на «Стиролі».

Ще 27 постраждалих проходять лікування в обласній лікарні професійних захворювань.

Оценка материала:

5.00 / 3
Фірташ дав своїм загиблим робітникам по мільйону 5.00 5 3
Життя та Стиль / Події
16.08.2013 7697
Еще материалы раздела «Події»