<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
19.08.2013 17:45 702

Дружина колишнього голови «Нафтогазу» постачає туалетне принаддя для «Укрзалізниці»

ДП «Придніпровська залізниця» 9 серпня за результатами тендеру уклало угоду з АТ «Юнікон» на постачання запчастин до пасажирських вагонів на 3,88 млн грн.  

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано світильники по 561 грн, умивальники по 5213 грн, туалетні полички по 398 грн, лінолеумні підлоги для туалетів по 2481 грн (весь перелік нижче).

Основними акціонерами дніпропетровської компанії «Юнікон» є Олег Кононюк, Юрій Зарічнюк та Тетяна Дубина – дружина Олега Дубини, який очолював «Нафтогаз України» в останньому уряді Юлії Тимошенко.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Євроінвест» Валерія Приходька та Костянтина Федорчука, який працює директором управління капітального будівництва фірми «Юнікон» і входить до правління цієї компанії.

Також до правління «Юнікону» входить Володимир Доцяк, який раніше працював заступником начальника вiддiлу грузової та комерцiйної роботи «Придніпровської залізниці».

За повідомленням «Наших грошей».

Оценка материала:

5.00 / 1
Дружина колишнього голови «Нафтогазу» постачає туалетне принаддя для «Укрзалізниці» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
19.08.2013 17:45 702
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»