<
НОВИНИ ДНЯ: Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
09.09.2013 10710

Яценюка вызвали на допрос в прокуратуру

Сегодня ориентировочно в 13:30 глава политического совета партии Батькивщина, депутат парламента Арсений Яценюк прибудет в прокуратуру Киева.

Как сообщает пресс-служба Батькивщины, политик идет на допрос в качестве свидетеля в уголовном производстве по избиению народных депутатов работниками Беркута 19 августа у здания КГГА.

19 августа Киевсовет проводил внеочередное заседание. Оппозиция заявляла, что сессия нелегитимна. У здания администрации митинговали сторонники власти и оппозиции. Когда депутаты парламента попытались пройти в здание, возникла потасовка. Пострадали депутаты оппозиции Эдуард Леонов (Свобода), Степан Кубив (Батькивщина) и Роман Чернега (УДАР).

Оценка материала:

5.00 / 1
Яценюка вызвали на допрос в прокуратуру 5.00 5 1
Політика / Україна
09.09.2013 10710
Еще материалы раздела «Україна»