<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2013 18:30 1036

Гриценко похвалив Януковича за євроінтеграцію

На даному етапі Україну до Європи веде Президент, який був обраний переважно на півдні і сході. І це є плюс, оскільки в іншому випадку питання євроінтеграції розділило б країну.  

Про це сьогодні, 26 вересня, на прес-конференції у Львові заявив народний депутат Анатолій Гриценко.

Саме тому, за словами нардепа, всі потуги Росії перешкодити процесу євроінтеграції України дають протилежний результат. «Для України вже не страшний той медведчуківський референдум. Якщо би він був, то понад 50% проголосувало би за ЄС», – сказав він.

Також політик підкреслив, що підписання Угоди про асоціацію з ЄС на листопадовому саміті у Вільнюсі зараз є питанням номер один для України. «Якщо буде зірвано угоду, то виборів 2015 року вже не буде. Буде урок малювання, коли влада малюватиме той результат, який їй треба», – заявив Гриценко.

Він додав, що тоді Європа не матиме важелів впливу на Україну і Тимошенко з в'язниці не вийде, «поки Янукович буде при владі».

Разом з тим, Гриценко зазначив, зараз хотів би «не злякати Януковича». За словами нардепа, Янукович стоїть бар'єром від тиску Росії, оскільки саме він зараз на Банковій. «Я хочу побажати йому вистояти і вистояти всім підприємцям, які мають справу з Митним союзом», – сказав він.

За повідомленням ZIK.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гриценко похвалив Януковича за євроінтеграцію 5.00 5 1
Політика / Україна
26.09.2013 18:30 1036
Еще материалы раздела «Україна»