<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
08.10.2013 1081

Коломойський прокредитує виробників олії

ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з найбільших оптових постачальників рослинної олії - Кіровоградському ТОВ «Світ Олія».  

Кредитні кошти в розмірі понад 1 млн грн будуть використані підприємством на розширення географії та обсягів поставок продукції на українські переробні підприємства.

«Залучення банківського фінансування на доступних умовах дозволить нам значно збільшити обсяги закупівлі продукції нового врожаю за вигідними для господарств цінами. Нинішній сезон обіцяє бути успішним як для виробників, так і всього агросектору країни», - вважає директор ТОВ «Світ Олія» Костянтин Каспров.

З початку року Приватбанк збільшив обсяги кредитування сільськогосподарських і переробних підприємств на 20% до 10,3 млрд грн. За даними банкірів, до кінця року обсяги фінансування ПриватБанком вітчизняного агропромислового комплексу перевищать 12 млрд грн.

«Всебічна підтримка вітчизняного сільгоспвиробника, в тому числі доступними кредитними і лізинговими програмами, на наш погляд, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності нашої країни на світовій арені», - зазначив директор Кіровоградського регіонального управління банку Ростислав Масло.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коломойський прокредитує виробників олії 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
08.10.2013 1081
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»