<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
10.10.2013 18:30 13553

Почалася криза на Крюківському заводі

«Крюківський вагонобудівний завод» планує звільнити 500 працівників.  

Про це на брифінгу повідомив голова наглядової ради заводу Володимир Приходько.

«Вантажовиробництво скоротилось до 60%. Ми плануємо розвиватися у виробництві соціальних вдів транспорту, а також виробництві грейдерів», - повідомив В. Приходько.

Він зазначив, що деякі цехи заводу з початку жовтня перейшли на дводенний режим роботи, однак в найближчий час планується нормалізувати графік. Скорочення повинно відбутися в кінця року на початку 2014 через багатоетапну процедуру погодження згідно з трудовим законодавством.

Нагадаємо, 26 вересня Федеральна бюджетна установа «Регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті» призупинила дію 13 сертифікатів на вантажні вагони Крюківського заводу. Згідно з інформацією в регістрі, відповідне рішення було прийнято 25 вересня, проте його причина не уточнюється.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Почалася криза на Крюківському заводі 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.10.2013 18:30 13553
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»