<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
29.10.2013 20:30 993

Американці вважають українських інтернет-піратів «ворогами номер один»

Перше місце у рейтингу «найбільш піратських» сайтів Американської асоціації кінокомпаній зайняв український сайт Extratorrent.com.  

За даними дослідження Американської асоціації кінокомпаній (MPAA), вебсайти, зареєстровані у Китаї, Росії, Україні та Канаді продовжують домінувати у списку сумновідомих ринків для поширення піратських фільмів і телевізійних шоу.

Завдяки дослідженню, проведеному Американською асоціацією кінокомпаній на прохання Управління торгового представника США, було створено рейтинг сайтів та технологій, що використовуються для поширення нелегальних копій фільмів і телевізійних шоу, базуючись серед інших показників на тому, скільки трафіку вони генерують.

«Шахрайські зарубіжні ринки, виділені у дослідженні, підривають важку роботу людей, які створюють фільми і телевізійні шоу, що подобаються глядачам і ставлять під загрозу мільярди доларів, які вони приносять в економіку США», зауважив Кріс Додд, голова MPAA у своїй заяві.

Список MPAA містить peer-to-peer networks мережі, торрент-портали сайти зв'язку та групи новин, а також фізичні ринки, розташовані вУкраїні, Австралії, Канаді, Китаї, Індонезії, Ірландії, Бразилії, Росії, Таїланді, Мексиці та Індії.

Перше місце у списку «найбільш піратських» сайтів зайняв український сайт Extratorrent.com, який мав 16,1 млн. унікальних відвідувачів у серпні і де були розташовані «найбільш піратські фільми», відеокопії фільмів, зняті камерою у кінотеатрі під час показу.

До найбільш піратських сайтів також потрапив російський торрент-портал Rutracker.org, який є одним із найбільш відвідуваних сайтів у світі (240 у рейтингу Alexa), який в серпні відвідало 11,7 мільйони унікальних відвідувачів.

У до цього списку також потрапили сайти із Канади, Китаю, Швеції. Деякі сайти, які потрапили у список порушників мають як заборонений, так і дозволений контент, проте за переваги забороненого контенту також потрапили до списку порушників. Серед таких популярна в Україні, Росії та Білорусі соціальна мережа Vkontakte.ru.

До списку місць розповсюдження піратського контенту, потрапили також три українські ринки – «Маяк» у Донецьку, «Петрівка» у Києві та «Сьомий кілометр» в Одесі.

За повідомленням Los Angeles Times.

Оценка материала:

5.00 / 2
Американці вважають українських інтернет-піратів «ворогами номер один» 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
29.10.2013 20:30 993
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»