<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
31.10.2013 772

II міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine-2013: 6 українських проектів мають на меті залучити до $30 млн іноземних інвестицій

24 жовтня 2013 року у Лондоні відбулося II міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine 2013 – захід, який вже вдруге відкриває іноземним інвесторам перспективні українські проекти.

Цього разу фахівці Pro Capital Group відібрали і представили європейським інвесторам 6 бізнес-проектів для залучення інвестицій у розмірі від $3 до 30 млн кожен.

Проекти мають на меті розвивати бізнес у агросекторі, фінансовій сфері та у галузі інноваційних розробок.

«Україна має надзвичайний інвестиційний потенціал для розвитку бізнесу. Займаючи 0,4% території, ми володіємо 5% світового сировинного потенціалу, транспортною системою з великою потужністю вантажоперевезень та висококваліфікованою робочою силою. А бурхливий розвиток нашого агропромислового сектору створює передумови для успішного залучення інвестицій. Уже вдруге за цей рік ми проводимо роуд-шоу у Лондоні, і вже вдруге ми впевнюємося у значному зацікавленні іноземних інвесторів в Україні. Проекти-учасники є дуже перспективними, а їх вигідна професійна презентація інвесторам на роуд-шоу, впевнений, принесе за собою значні інвестиції в економіку України», - розповів Дмитро Олійник, керуючий партнер Pro Capital Group.

Проекти були представлені цільовим інвесторам, які зацікавлені у бізнес-можливостях в Україні та інвестуванні в українську економіку: представникам британських та європейських інвестиційних банків і акціонерного капіталу, таким як NSBO, Alpcot Capital Management Ltd, ANCA Capital Partners, Doyen Capital, Virgin Green Fund EM, а також приватні інвестори.

У ІІ роуд-шоу Invest in Ukraine також взяли участь представники ЄБРР, Deutsche Bank London та UKTI (UK Trade and Investment), а також українсько-британські організації  Великобританії, такі як Український інститут та представники масс-медіа - Mergermarket (FT Group), Ukraine Business Insight і RussianMind.

Майданчиком для зустрічі  європейських інвесторів та українського бізнесу стало Посольство України у Великобританії.

«Велика Британія входить в десятку найбільших країн інвесторів в українську економіку. Проведення таких бізнес форумів у Лондоні має позитивний вплив на розвиток двосторонніх економічних відносин. Зокрема, це дає можливість продемонструвати переваги для британського бізнесу від підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, у тому числі у контексті створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі», - посол України у Великобританії Володимир Хандогій.

Презентації проектів супроводжувались неформальним спілкування українських підприємців і британських інвесторів, що дозволило обом сторонам детально обговорити потенційну співпрацю, поставити  один одному запитання та поділитися ідеями.

Престон Брукс, Virgin Green Fund EM: «Ми зацікавлені у галузях по переробці сміття, а також секторах української економіки, пов'язаних із сільським господарством та безпосередньо агросектором. Ми знаємо, що Україна досить розвинута у сфері сонячної енергетики, ми вважаємо це цікавим варіантом для нас, так само як і раціональне використання енергії».

Антон Пархоменко, Генеральний директор ТД «Успіх»: «Україна вже грає важливу роль у світовій аграрнії торгівлі та займає перші позиції серед країн-експортерів зерна і соняшникової олії. При цьому наша держава має всі шанси покращувати свої позиції. Так Україна має в своєму розпорядженні 32 млн гектарів орних земель високої якості, а також займає вигідне географічне розташування, що обумовлено близькістю до основних споживачів - Близького Сходу та Північної Африки. На мій погляд це є основними причинами інвестування в аграрний сектор України».

Організаторами роуд-шоу виступили Український Бізнес Центр у Лондоні та Федерація роботодавців Києва у партнерстві з інвестиційним холдингом Pro Capital Group.

«Україна залишається привабливою для європейського ризикового капіталу, незважаючи на економічну кризу. Інвестори готові інвестувати в українські компанії, що активно працюють на ринку і мають успішні результати; більш стримано європейська інвестиційна спільнота реагує на start-up проекти. Український Бізнес Центр у Лондоні – це британська компанія, яка тісно співпрацює з Україною. Це дає можливість нам бачити цікаві бізнес-ідеї, які потребують інвестицій для подальшого розвитку, в Україні та відзначати значний інтерес до таких українських проектів у британців. Роуд-шоу Invest in Ukraine - це унікальна платформа, де ці дві паралелі перетинаються і утворюють плідний бізнес тандем», - розказала Владислава Білоцька, керуючий директор Українського Бізнес Центру в Лондоні.

Партнери роуд-шоу:  Правова група «Павленко і Побережнюк» - юридичний партнер, Міжнародні авіалінії України – офіційний авіаперевізник, Airlife - офіційний тревел-координатор, EBA, ТМ «Колоніст», Український Інститут у Лондоні, Україно-британський Сіті клуб. Медіа-партнер: телеканал «Перший Діловий».

Оценка материала:

5.00 / 1
II міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine-2013: 6 українських проектів мають на меті залучити до $30 млн іноземних інвестицій 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
31.10.2013 772
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326