<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
07.01.2014 35758

Медведчук «дотисне» Януковича після 2015 року - Тарас Чорновіл

Політичний аналітик Тарас Чорновіл вважає, що лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук зробить усе, аби переобрати Віктора Януковича президентом на другий термін, але після цього фактично усуне його від влади.

«На білбордах Віктора Медведчука написано: «Пункт перший - зірвати асоціацію - виконано. Пункт другий - вступити до Митного союзу - майже зробили. Третій - відновити народовладдя». Це означає дати можливість Януковичу ще раз стати президентом, зробити вірнопідданого прем'єром - того ж Медведчука чи Юрія Бойка, перекупити Верховну Раду і після того повернути Конституцію 2004 року», - висловлює думку Тарас Чорновіл.

«Тоді Янукович буде нікому не потрібен. Випадково під час полювання в лісі може вискочити якийсь кабан, якого не встигнуть зупинити, чи вертольотик упаде», - наголосив Чорновіл.

За матеріалами Gazeta.ua

Оценка материала:

3.92 / 13
Медведчук «дотисне» Януковича після 2015 року - Тарас Чорновіл 3.92 5 13
Політика / Україна
07.01.2014 35758
Еще материалы раздела «Україна»