<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2014 3334

Активістам Євромайдану та Автомайдану запропонували безпечну парковку

З огляду на велику кількість фактів підпалу автомобілів активістів Євромайдану і Автомайдану, Штаб національного спротиву оголосив місця для безпечної парковки таких автомобілів.

«Руками найманих і звезених до Києва тітушок і бойовиків влада вже кілька днів проводить організовану диверсійну роботу проти автомобілів і майна активістів Євромайдану та Автомайдану у Києві. Тим часом, ми пропонуємо активістам зберігати свої автомобілі у визначених місцях, де буде здійснюватися їх охорона», - сказано у повідомленні Штабу національного спротиву.

У Штабі навели перелік таких місць:

  • Барикада біля КМДА (з обох боків)
  • Площа перед КМДА
  • Тротуар вздовж площі біля КМДА
  • У районі барикади на Прорізній.

«Перепустки для паркування можна отримати у комендатурі КМДА та штабі Автомайдану (Український дім). Перепустки видаються цілодобово», - розповіли у Штабі.

Оценка материала:

4.33 / 6
Активістам Євромайдану та Автомайдану запропонували безпечну парковку 4.33 5 6
Політика / Україна
01.02.2014 3334
Еще материалы раздела «Україна»