<
НОВИНИ ДНЯ: Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо Українивсі новини дня
Політика
Україна
05.02.2014 09:24 5342

Майдан може знайти однодумців серед олігархів, - експерт

Розкол України не вигідний олігархам, тому що вони втрачають гроші.

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив президент «Асоціації українських банків» Олександр Сугоняко.

«Зараз така ситуація, що не лише Майдан кричав, що лідера давай. Не лише Майдану потрібен лідер, але й олігархам», – зазначив експерт.

За його словами, коли йдеться про матеріальні речі, олігархи суголосні із опозицією і народом. Вони не зацікавлені в розколі України.

«От Ахметов, чи хоче він, щоб Україна була розділена? Не хоче. Через матеріальні речі», – наголосив Сугоняко і нагадав, що кілька днів тому в інтерв’ю Ахметов говорив, що підтримує ідею сильної і незалежної України.

Оценка материала:

5.00 / 4
Майдан може знайти однодумців серед олігархів, - експерт 5.00 5 4
Політика / Україна
05.02.2014 09:24 5342
Еще материалы раздела «Україна»