<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2014 10:03 1648

Опозиція вимагає не амністії, а повної реабілітації протестуючих

Україну чекають два дуже складних тижні. Про це заявив народний депутат Петро Порошенко під час Народного віче в Івано-Франківську.

За його словами, із понеділком пов’язані очікування, «яким шляхом піде розвиток конфлікту між українським народом і неукраїнською владою».

Закон «про амністію», який має набути чинності 17 лютого, каже Порошенко, опозиція не сприймає.

«Амністії підлягають злочинці, які сидять у тюрмах, а яким чином амністію можна застосувати до невинних людей, справжніх патріотів України, яких хапали і кидали у в’язниці лише за те, що вони є українцями і лише за те, що вони прагнуть волі, вимагають скасування диктатури?» – заявив Порошенко.

Петро Порошенко закликав не допустити розколу країни.

«Потрібно зберегти єдність, зруйнувати сценарій злочинців від влади, які хочуть продемонструвати, що нібито в Україні існує конфлікт між Сходом і Заходом, це дурниці, бо насправді існує конфлікт між українським народом і неукраїнською владою», – сказав Петро Порошенко.

Якщо ж переговори опозиції і влади зайдуть у глухий кут, а такий ризик, на думку Порошенка є, тоді «потрібна буде єдність лідерів опозиції і народу та рішучість».

Оценка материала:

5.00 / 2
Опозиція вимагає не амністії, а повної реабілітації протестуючих 5.00 5 2
Політика / Україна
17.02.2014 10:03 1648
Еще материалы раздела «Україна»