<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2014 11:04 3775

Вбито «Сашка Білого», міліція порушила справу

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства активіста «Правого сектора» Олександра Музичка, відомого під псевдо «Сашко Білий».

Провадження відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу України – вбивство, повідомили у прес-службі управління Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області.

Як стало відомо вночі, тіло Олександра Музичка з двома вогнепальними пораненнями в серце знайшли біля села Бармаки, поблизу Рівного. За попередніми даними, його розстріляли невідомі, які приїхали до місцевого кафе на трьох мікроавтобусах.

Олександр Музичко був керівником «Правого сектора» у Західній Україні.

У Росії проти нього було порушено кримінальну справу за підозрою в убивстві російських військових в Чечні. Музичко був особистим охоронцем першого президента Чечні Джохара Дудаєва.

Московський суд «заочно арештував» Музичка.

За матеріалами Радіо Свобода

Оценка материала:

5.00 / 1
Вбито «Сашка Білого», міліція порушила справу 5.00 5 1
Політика / Україна
25.03.2014 11:04 3775
Еще материалы раздела «Україна»