<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
26.03.2014 19:15 1223

"Воля" транслюватиме телеканал "Дождь"

Найбільший оператор кабельного телебачення України "Воля" розпочинає трансляцію російського телеканалу "Дождь" та припинить трансляцію "НТВ Мир", "РТР Планета" і "Первый канал. Всемирная сеть".  

Про це ідеться в заяві компанії.

"25 березня 2014 було прийнято постанову Київського окружного адміністративного суду про призупинення трансляції телеканалів "НТВ Мир", "РТР Планета" і "Первый канал. Всемирная сеть" у всіх пакетах провайдерів програмної послуги України. У зв'язку з цим сьогодні вночі о 24:00 в усіх пакетах кабельного телебачення компанії "ВОЛЯ" доступ до цих каналів буде припинено", - повідомили у компанії.

У заяві вказано, що ведуться термінові переговори з іншими каналами, а найближчим часом до цифрових пакетів "Стартовий" і "Оптимальний" буде додано канали "ДОЖДЬ", "Еспресо TV" і "Трофей".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Воля" транслюватиме телеканал "Дождь" 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
26.03.2014 19:15 1223
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»