<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2014 11:00 10551

Колесніков став фактичним головою ПР

На з'їзді Партії регіонів секретарем президії ПР одноголосно був обраний Борис Колесніков.  

До статуту ПР були внесені зміни, зокрема – ліквідовано посади почесного лідера партії, голови партії, першого заступника і всіх заступників голови партії.

У період між з'їздами керувати партією буде політрада і президія політради, до нового складу якого увійшли: Олександр Вілкул, Володимир Рибак, Михайло Добкін, Олександр Єфремов, Борис Колесников, Вадим Новінський, Микола Левченко, Олександр Ледида.

Як заявила нардеп Ганна Герман, фактично керівником ПР буде Борис Колесніков.

"Борис Колесніков, фактично, буде керівником Партії регіонів. Він був обраний виконавчим секретарем президії політради партії. Тепер на ньому будуть всі питання ідеології та забезпечення життєдіяльності партії", - заявила Герман.

Оценка материала:

5.00 / 1
Колесніков став фактичним головою ПР 5.00 5 1
Політика / Україна
30.03.2014 11:00 10551
Еще материалы раздела «Україна»