<
НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Кримувсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2014 19:30 17848

У трьох областях України можуть ввести надзвичайний стан

У Верховній Раді нардеп Микола Рудьковський зареєстрував постанову про введення надзвичайного стану в 3-х східних регіонах, у зв'язку з тамтешніми подіями.

Про це повідомила Ольга Айвазовська, керівник виборчих проектів Громадської мережі «ОПОРА», на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хочу нагадати, що прийняття такого рішення стане підставою для непроведення виборів Президента 25 травня на всій території України. Переконана, що у влади та силовиків є всі важелі впливу на ситуацію без цього рішення, але чи не була метою саботажу в частині реагування на протистояння та штучно спровоковані заворушення на Сході, розв'язання проблеми виборів? Для проведення антитерористичних акцій є достатньо механізмів і без цього рішення, а от в разі бездіяльності влади, і надзвичайний стан не врятує», - зазначила Айвазовська.

Оценка материала:

3.00 / 2
У трьох областях України можуть ввести надзвичайний стан 3.00 5 2
Політика / Україна
07.04.2014 19:30 17848
Еще материалы раздела «Україна»