<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2014 5346

Росія відкрито погрожує Україні «незворотними наслідками»

Українські військовослужбовці не причетні до обстрілу території Російської Федерації і загибелі там російського громадянина, заявив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Сили АТО не ведуть вогню по території сусідньої країни. Сили АТО не ведуть вогню по житлових кварталах», - сказав Лисенко.

Він пояснив, що є багато доведених фактів, коли бойовики стріляють по території РФ і по мирним жителям із метою провокації - щоб покласти провину за жертви на українських військових.

Як повідомлялося, Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за фактом вбивства чоловіка у Донецькому районі Ростовської області внаслідок розриву снаряда, який нібито потрапив з території України.

МЗС РФ заявило, що розцінює це як агресивний акт української сторони щодо суверенної російської території і громадян РФ.

«Зазначений інцидент (попадання українського фугасного снаряда в житловий будинок м.Донецька Ростовської області, внаслідок чого одна людина загинула та дві зазнали серйозних поранень – ред..) свідчить про вкрай небезпечну ескалацію напруженості в районі російсько-українського кордону і може мати незворотні наслідки, відповідальність за які ляже на українську сторону», - наголосили в російському зовнішньополітичному відомстві.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія відкрито погрожує Україні «незворотними наслідками» 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2014 5346
Еще материалы раздела «Україна»