<
НОВИНИ ДНЯ: "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2014 13917

Рада Федерацій Росії погрожує «точково» вдарити по Україні

Найбільш ефективним способом присікти обстріли з боку України є відповідь застосування високоточної зброї.

Таку думку висловив віце-спікер Ради Федерацій РФ Євген Бушмін.

«Останні два тижні я перебував у Ростовській області, розмовляв з тими, хто там служить. Складається таке відчуття, що якщо раніше обстріли не були спрямовані проти російських прикордонників, то зараз все частіше влаштовують провокації, тому що іншого способу змусити нас вступити в протистояння з українськими силовиками немає», - заявив Бушмін.

Сенатор сумнівається, що зараз можна домовитися з українською стороною, щоб бойові дії в республіці, навіть побічно, не поширювалися на прикордонні регіони РФ, оскільки київська влада не контролюють ситуацію повністю. «Там є бандформування, підпорядковує Коломойському, «Правому сектору», які діють досить самостійно», - додав він.

Як повідомлялося, Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за фактом вбивства чоловіка у Донецькому районі Ростовської області внаслідок розриву снаряда, який нібито потрапив з території України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада Федерацій Росії погрожує «точково» вдарити по Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2014 13917
Еще материалы раздела «Україна»