<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Європейські банки, що залишилися в Росії, потроїли прибутки з початку війни, - Bloomberg  Чому Україна не змогла зупинити наступ Росії на Харків: Spiegel назвав три причини  Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталівсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2014 610

Долю Компартії України визначить суд 24 липня

Окружний адміністративний суд Києва на засіданні 24 липня розпочне розгляд справи про заборону Комуністичної партії України.

На сайті суду зазначається, що засідання призначено на 10:00, суддя - Любов Маріуліна.

Заявниками виступають Міністерство юстиції та Державна реєстраційна служба, відповідач - Компартія України.

Раніше лідер КПУ Петро Симоненко в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна» повідомив, що захищати інтереси КПУ в суді будуть як вітчизняні, так і зарубіжні адвокати.

Він також висловив упевненість у тому, що КПУ під час розгляду позову доведе, що у правовому відношенні в Україні «панує свавілля». «Цей позов було сфабриковано на виконання вимог тоді же виконувача обов'язків президента і голови Верховної Ради Турчинова (спікер Верховної Ради Олександр Турчинов – ред..), тобто, так званій демократії дається вказівка сфабрикувати справу для заборони діяльності Компартії».

Він також назвав «маячнею» звинувачення на адресу Компартії в антиконституційній діяльності та підтримці сепаратистів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Долю Компартії України визначить суд 24 липня 5.00 5 1
Політика / Україна
15.07.2014 610
Еще материалы раздела «Україна»