<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.09.2014 3331

Відеоконференції у сучасній корпоративній культурі

Яку роль відіграють відеоконференції у спілкуванні всередині великих компаній.

Boardroom-VC-12

Як зазначають спеціалісти, комунікація - це ключове, що формує корпоративну культуру. А корпоративна культура у свою чергу визначає те, наскільки ефективно буде працювати колектив і як стрімко буде розвиватися компанія. Корпоративна культура має під собою чітку базу, фундамент. Це - комунікація між усіма співробітниками. Для комунікації можна використовувати різні засоби зв’язку, та найефективніший - це відеоконференції.

Відеодзвінки відкривають нові можливості для корпоративної комунікації. Завдяки їм можна отримати те, що врачається через спілкування телефоном або електроною поштою - особистісний контакт. Звісно, відеоконференції ніколи не зможуть замінити особисте спілкування тет-а-тет, однак вони можуть дуже вміло це імулювати. Досвід, емоції, які отримують співбесідники після спілкування по відео, максимально наближений до того, що люди отримують, розмовляючи за одним столом.

Ефект особистої присутності більш за все може забезпечити професійний відеоконференцзв’язок. Професійна відеоконференція - це спілкування двох і більше людей у віртуальному просторі за допомогою спеціалізованого апаратного комплексу, який призначений саме для відеоконференцій. Спілкування за допомогою таких апаратів, налаштованих командою професіоналів, максимально схоже на реальне: розмова відбувається у реальному часі, без гальмувань та розривів, якість відео та аудіо на високому рівні. Єдине, що потрібно від клієнта - знаходитись у локації, де є доступ до якісного швидкого інтернету, бо зазвичай такі технології потребують швидкої передачі даних.

Відеоконференції роблять співробітників компанії ближчими. Особливо це корисно для бізнесів, що мають представництва у багатьох містах. Часто менеджери спілкуються виключно електроною поштою і не бачать одно одного. Таке спілкування не завжди є ефективним для корпоративної культури і відеоконференції дозволяють вирішити це питання - незважаючи на відстань, колеги бачать одне одного, спілкуються, дискутують і мають можливість побудувати ефективну роботу на благо компанії.

Професійні відеоконференції потребують участі спеціалістів. Технічна команда професіоналів здатна впровадити в комунікаційну структуру компанії цю техніку і налаштувати все таким чином, що співробітникам буде потрібно лише натиснути кнопку аби конференція розпочалась.

Оценка материала:

5.00 / 1
Відеоконференції у сучасній корпоративній культурі 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
22.09.2014 3331
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326