<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
10.12.2014 18:00 938

Ярема рассказал, что у него целое управление занимается только Майданом

В Генпрокуратуре создано Управление спецрасследований, которое сейчас занимается исключительно расследованием преступлений против Майдана.

 

Об этом на совместном заседании антикоррупционного и правоохранительного комитетов Рады заявил генпрокурор Виталий Ярема.

По его словам, в этом управлении работает 83 человека.

"После того, как ГПУ лишили функции так называемого общего надзора, мы провели оптимизацию и создали спецуправление. Там работает 83 следователя и оперативных работника, которые освобожденны от всего", - заявил генпрокурор.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ярема рассказал, что у него целое управление занимается только Майданом 5.00 5 1
Політика / Україна
10.12.2014 18:00 938
Еще материалы раздела «Україна»