<
НОВИНИ ДНЯ: У Пентагоні пояснили, чому проти ударів західною зброєю по території РФ  Тушковані курячі шийки з цибулею: оригінальний рецепт  Яка користь українського борщу, кому не можна їсти цю страву  Обвал температури: синоптик попередила, де в Україні різко зміниться погода  Ядерні навчання Росії: експерт розклав по поличках "секрети" Путіна і до чого тут МіГ-31  Як приготувати соковиті курячі відбивні  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
Прес-релізи
Інше
11.05.2015 560

Як знайти роботу керівнику

Деякі поради про те, як знайти роботу керівнику у час кризи.

1. Визначте мінімальні і бажані параметри нової посади.

До таких параметрів можуть відноситися: річна компенсація, об'єм відповідальності, галузь, розмір компанії тощо. Важливо зафіксувати ці параметри і діяти строго в їх рамках. Так ви забезпечите послідовний і ефективний процес пошуку роботи.

2. Оновіть своє резюме.

Наскільки привабливо виглядає ваш бізнес досвід? Проведіть інвентаризацію своїх успіхів в поточній компанії, а також необхідних знань і навичок. Ви б самі себе узяли на роботу з такими досягненнями? Щоб виглядати найбільш відповідним кандидатом, продивіться свіжі бізнес видання, пройдіть професійну сертифікацію. Для того, щоб отримати більше при спілкуванні з представниками потенційних працедавців відвідайте тренінги з переговорів.

3. Розсилайте резюме негайно.

Не чекайте відповідних вакансій. Відправте своє резюме до усіх рекрутингових агенцій. Вам передзвонять тільки у разі, якщо у рекрутера є відкрита вакансія, і ви на неї підходите. На конфіденційність не розраховуйте. Будьте готові, що про те, що ви шукаєте роботу, стане скоро відомо усім.

4. Скористайтеся своїм колом спілкування.

Повідомте усіх ваших знайомих, що ви знаходитеся в пошуку роботи. Вірогідність знайти роботу через знайомих досить висока.

5. Ходіть на кожну співбесіду з метою отримати саме цю роботу.

Дивіться тільки на вакансії, параметри яких не менше мінімальних і не більше бажаних. Викладайтеся на кожній співбесіді. Ваша мета - отримати пропозицію про роботу. Вже потім ви вирішуватимете, яку з пропозицій вам варто прийняти.

6. За скільки часу я знайду роботу?

Від 3 до 6 місяців, якщо ваші запити відповідають середній пропозиції по ринку. Від 6 місяців до одного року, якщо ви пред'являєте вимоги вище за середній. Якщо пошук роботи затягується на термін більше одного року, доцільно розглянути можливості роботи в інших галузях або пов'язані з переїздом.

7. Знання закону звільняє від відповідальності.

Щоб уникнути можливості вашого звільнення за ініціативою органу, що управляє, або власників компанії, перечитайте ваш трудовий контракт разом з вашим довіреним юристом. Часто складно юридично обґрунтувати відповідальність керівника за невиконання бізнес-цілей, тому зверніть особливу увагу на дрібні процедурні питання, по яких вас можуть звільнити : вихід у відпустку без попередження, невиконання маловідомих корпоративних політик тощо.

8. Я ось не зрозумів, що тут у нас: злиття або поглинання?

Якщо у вас на носі злиття і якщо ви не знайшли у вашому трудовому контракті розділ про "золотий парашут", то саме сьогодні самий час підписати зміни до контракту. Про яку суму може йтися? Від 6 до 12 окладів отримати цілком реально. Чим більше ви потрібні власнику зараз, тим більшим може бути розмір компенсації. Пам'ятайте, що час грає проти вас, тому форсуйте переговорний процес.

9. Хочу бути дауншифтером.

Звільнитися, здати квартиру в оренду, поїхати на Гоа, дивитися на океан, забути про все, роздумувати про життя... Правда в тому, що велика частина тих менеджерів, які поїхали туди на початку кризи, давно вже повернулися на батьківщину і знову влаштувалися на роботу. Чому? Нудно.

10. . робити багатих людей ще багатіше.

Розгляньте можливості відкриття свого бізнесу. "Золотий парашут" допоможе профінансувати ваші почини. Окрім засобів на розвиток бізнесу бажано також мати повністю погашену іпотеку і запас готівки на 12 місяців, якщо раптом щось піде не так.

Бізнес-тренер Олександр Карпов

www.karpov.com.ua

Оценка материала:

5.00 / 1
Як знайти роботу керівнику 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
11.05.2015 560
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 370
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326