НОВИНИ ДНЯ: Ердоган назвав єдиний спосіб завершити війну в Україні  Чому Байден боїться дозволу на глибинні удари по території РФ: у NYT дізналися дані розвідки США  Проблема №1 для ЗСУ: експерт назвав найефективнішу зброю РФ  Салат із курячими серцями: швидкий рецепт смачної страви  Президент Сербії заявив, що війна в Україні триватиме ще 10 років: за яким сценарієм закінчиться  Ще п'ять днів літа: синоптикиня пояснила, коли в Україну прийде справжня осінь та яка причина посухи  Кремль через платформу "Друзі миру" хоче показати Україну противником переговорів, - ISWвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі

Маски та дистанція? Ні, не чули: як студенти попри карантин відриваються на пляжах Флориди

Цього тижня в США в повному розпалі період студентських весняних канікул Spring break, під час яких молодь традиційно збирається на масштабні гуляння. Традиція гулянь була започаткована близько століття тому, і навіть коронавірус її не зламав.
Хоча цього року через пандемію коронавірусу найбільш популярні локації, а саме пляжі штату Флорида на Атлантичному узбережжі, запровадили істотні обмеження - ніяких концертів, конкурсів та вечірок, це не зупинило молодих людей, охочих відірватися. Як бачимо, попри те, що практично на кожному кроці висять нагадування про необхідність дотримання карантинних обмежень, більшість молодих людей відпочивають без масок та не дотримуються соціальної дистанції. Не допомагають навіть посилені наряди поліції, що патрулюють пляжі. Більш тото, наприклад, на Маямі-Біч запровадили комендантську годину з 20:00 на період весняних канікул. Але, як бачимо, молоді на це начхати. Та й копи далеко не завжди в масках.
Шо таке Spring break в США? Період Spring break, що дослівно перекладаться як "весняна перерва" чи "весняний прорив", вже давно став справжнім культурним, точніше безкультурним, явищем в США і за їхніми межами. Починаючи з 1930-х років, студенти і старшокласники з'їжджаються на масові гуляння в період весняних канікул. Протягом тижня-двох втомлена від навчання молодь всіляко насолоджується життям - гучні вечірки з випивкою, божевільні витівки та, зрозуміло, романтичні знайомства. Особливою популярністю користується Атлантичне узбережжя в штаті Флорида, де в кінці березня - на початку квітня доволі комфортна температура для пляжного відпочинку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
акции, Путин, суд, самолеты, полиция, туризм, митинги, медицина, животные, #Євромайдан, портрет, фотопроект, футбол, Крым, зима, Киев, карантин, обстрелы, пляжи, мода, Війна, спорт, ВСУ, фотоподборки, соревнования, солдат, Польша, НАТО, учения, люди, дети, Сергей Смоленцев, выборы, фестивали, технологии, корабли, авиация, Нацгвардия, военная техника, столкновения, протесты, культура, праздники, ВМС, США, история, Верховная Рада, оккупация, Бахмут, стихийные бедствия, Зеленский, Київ, церковь, война, терроризм, живопись, дизайн, сборная Украины, пандемия, фотоконкурсы, Новый Год, Динамо, архитектура, мир, коронавирус, Порошенко, путешествия, традиции, Александр Зубко, женщины, Україна, Одесса, природа, уикенд, автомобили, искусство, юмор, Майдан, музыка, передовая, Дмитрий Дятлов, политика, марш, пейзажи, Львів, ЗСУ, Париж, Китай, экология, Шахтер, город, фотография, пожары, Донбасс, Киевщина, Россия, общество, визиты, выставки, ДСНС